Nyhetsarkiv

 • Ramadan kalender 2023

  Vi forbereder oss til ramadan og lager en vegg med bilder og konkreter vi skal bruke. Barna har fått være med å finne frem bilder og som skulle henges opp og brukes i samlingsstund. Det er mange barn som har forventninger og gleder seg til å åpne første luke ramadankalenderen .

 • Kultur og tradisjonsfest

  Prosjektet kultur og tradisjon ble avsluttet med en veldig koselig tradisjonsfest! Dette var dagen med mange flotte utkledde barn og god stemning. På festen har barna sunget mange nye og morsomme sanger for foreldrene og telte på forskjellige språk. Både store og små koste seg masse. Takk til alle som kom, Det ble en fantastisk buffet på avdelingen. Tusen takk til alle som bidro med tradisjonelle maten dere hadde med til festen og hyggelig selskap! Vi gleder oss allerede til neste år.🌺👍

 • Velkommen til kultur- og Tradisjonsfest 02.03.2023

  Velkommen til kultur- og Tradisjonsfest 02.03.2023

  Alle foresatte er herved invitert til en koselig ettermiddag på avdelingen torsdag 2. mars
  kl. 15.00-16.30

  Her får dere sett litt av hva vi har gjort disse ukene med månedens prosjekt.

  Dere kan ta med tradisjonell mat som kan serveres på festen, og selges til en symbolsk pris.
  Alle pengene går til barna på barnehjemmet i Burao.

  Barna kan gjerne ta på seg tradisjonelle klær/pynte seg denne dagen.

  Pengene vipses 22237


  Med vennlig hilsen
  Personalet i Gamlebyen barnehage

 • Søknadsfrist for nytt barnehageopptak er 1. mars

  Søknadsfrist for nytt barnehage opptak er 1. mars 2023. Alle som vil ha ny barnehageplass i Gamlebyen fra høsten 2023 må legge inn søknad på Oslo kommunes nettside.
  https://www.oslo.kommune.no/barnehage/soke-eller-bytte-barnehageplass/

 • Samefolkets dag


  Forrige uke jobbet alle avdelingene med samisk kultur. Vi har kost oss med forskjellige aktiviteter knyttet til samene. Barna har vært med på å sette frem konkreter fra samisk kultur. I forming har barna klippet og limt bilder og i samlingsstund hører de på samisk musikk og joik. Alt dette har de gjort i forkant av samefolkets dag 6. februar. Lihkku beivviin!

 • Kultur og tradisjon

  Vi tar det flerkulturelle mangfoldet på alvor i Gamlebyen barnehage. Vi er i gang med vårt årlige prosjekt "Kultur og tradisjon" Vi snakker og forteller om forskjellige land og kulturer som er representert i barnegruppen. Vi tar i bruk ulike virkemidler i arbeidet med dette temaet. Vi viser bilder fra kjente byer, matretter og tradisjonelle klær. Vi hører på barnemusikk fra hvert land samt gjennomfører formingsaktiviteter knyttet til tema.

 • Realfagdag i Gamlebyen barnehage

  Vi hadde felles realfagdag med alle avdelingene på utelekeplassen. Hver avdeling hadde valgt og forberedt en aktivitet knyttet til realfag. Barna fikk prøve seg på alle aktivitetene.. Barna syntes aktivitetene var veldig spennende, og ville gjerne prøve flere ganger.

 • Velkommen til årets første foreldremøte for førskoleforeldre.

  Velkommen til årets første foreldremøte for førskoleforeldre. Tirsdag 22. november kl 15.45-16.45


  Agenda for møte blir følgende:

  -Informasjon om Oslostandart (samarbeidet mellom barnehage, skole og AKS)

  -Informasjon om pedagogisk opplegg for førskole barna i 2022-2023

 • FN markering

  V i startet dagen med FN fellessamling på Sjøstjerne avdeling. Vi snakket om hvorfor markerte vi dagen, hva FN står for og barnas rettigheter. Det var en kjempe fin samling.

  Senere på dagen hadde alle avdelingene foreldrekafe. Da har vi servert kjempe god suppe og brød som avdelingene bakte på samme dag. Hele barnehagen luktet så godt.

  Det var en fin dag både for store og små.

 • Velkommen til årets første foreldremøte Tirsdag 08. november kl 18.00-20.00  Vi inviterer foreldre/foresatte til foreldremøte tirsdag 08.11.22

  Tid: 18.00-20.00

  Sted:Sjøstjerne avdeling

 • Gamlebyen barnehage fyller 30 år :)

  Så flott å feire Gamlebyen sin 30 årsdag med mange flotte mennesker.
  Gamlebyen har en herlig historie. Vi har åpnet dørene for barna for 30 år siden, og har hatt over 4000 barn i Gamlebyen barnehage.
  Gamlebyen var og er opptatt av barna skal få mange og varierte opplevelser med seg, som de lærer av og som vil være med å gi barna mestringsfølelse nå og senere i livet. Vi ansatte har en bevissthet om at barn utvikler seg, lærer og husker best gjennom positive og mangfoldige opplevelser.

 • Gamlebyen barnehage fyller 30 år :)

  Hurraaaaa Gamlebyen barnehage fyller 30 år :)
  Alle barna og foresatte er invitert.
  Det blir underholdning, lek, moro og masse sunne kaker, så hold av datoen!!
  Tirsdag 20. september kl:15.00-17.00

 • Førskolebarna dekorerte sine t-skjorter


  Denne uka dekorerte førskolebarn t-skjorter de skal ha på seg hver gang vi har felles førskole. Dette skaper fellesskap og en følelse av tilhørighet til en gruppe.

 • Hjertelig velkommen til nytt barnehage år alle sammen.

  Hei!

  Jeg håper dere foresatte og barna har hatt en fin og opplevelsesrik sommerferie og  ønsker alle de nye barna med familie spesielt velkommen, samtidig som jeg gleder meg veldig til å møte alle dere kjente igjen.

  Felles for alle barna i perioden fremover er at det er en ny tilvenningsperiode med nye barnegrupper og nye voksne en skal bli kjent og trygg sammen med. Fokuset vil være relasjoner, og trygghet for barna, foresatte og personalet.

 • God sommer :)

  Nå går vi ut i ferie og ønsker dere alle en riktig god sommer☀️ Vi vil også få takke for et fantastisk fint år sammen med alle små og store her i barnehagen😊 Vi ønsker skolestarterne lykke til på skolen og dere andre velkommen tilbake etter ferien! God sommer til alle🌺🌸

 • Sommerfest 2022

  Onsdag 15. juni var det sommerfest i Gamlebyen barnehage og det var en fantastisk bra avslutning. Med strålende sol og et uteområde stappfullt av strålende flotte glade voksne og barn var rammene rundt ettermiddagen perfekte. Fine sanger fra barnegruppene, gode samtaler, smil, latter, samhold og glede er et par dekkende stikkord for en super sommerfest!

 • Fredager hos oss….

  Fredager er spesielle i Gamlebyen barnehage. Vi koser oss litt ekstra, med fredagssamling etterfulgt av varm lunsj. Under fredagssamlingen forteller vi enkle historier knyttet til profeter i Islam. Med disse historiene ønsker vi at barna blir kjent med den gyldne regel. Vi bruker disse verdiene til å styrke grunnlaget for arbeide med sosial kompetanse.

 • 17. mai

  Vi har begynt dagen med tradisjonelle 17. mai aktiviteter som sekkeløp,potetløp og ansiktsmaling på utelekeplassen.Både små og store deltok med liv og lyst.

  Etter aktivitetene stilte vi opp avdelingsvis og gikk i toget sammen. Barna var veldig glad og ropte HIPP HIPP HURRA for full hals hele veien.

  Dette ble en koselig og vellykket markering av nasjonaldagen i barnehagen.

  Ønsker alle en fin og trivelig 17. mail feiring. GOD 17. MAI

 • 17. mai forberedelser


  Nå nærmer vi oss 17. mai med stormskritt. Vi starter forberedelsene til 17. mai med å fortelle barna helt kort hvorfor vi feirer dagen. Vi har også hatt formingsaktiviteter knytta oppimot nasjonaldagen med særlig fokus på det norske flagget og dets farger. Det var kjempe gøy å leke med rødt, hvitt og blått. 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

 • Visuell støtte «nøkkelknippe»

  Det visuelle er en styrkebidrag hos de fleste av oss. Det er enklere å huske det en kan se!
  Fra neste uke starter vi med «nøkkelknippe» med visuell støtte på småbarnsavdelingene våre.

 • Ramadan kalender 22

  I april begynner vi med den årlige ramadan kalender. Vi teller ned dagene til eid med morsomme aktiviteter hver dag. Barna skal ha både formingsaktiviteter, fysisk aktivitet ute, rusken-dugnad i barnehagen og ulike eksperimenter.
  Vi gleder oss :)

 • Verdensdagen for Downs syndrom

  I dag 21. mars markerer vi igjen den internasjonale dagen for Downs syndrom. Barna og voksne går med to ulike sokker i dag for å vise at vi setter pris på mangfold og vi vil løfte frem at alle mennesker har samme verdi, helt uavhengig av egenskaper og diagnoser.

   

  VI SETTER PRIS PÅ AT VI ALLE ER ULIKE.

 • Følg oss på Instagram!

  Lyst til å se flere innlegg fra Gamlebyen barnehage. Følg oss på Instagram!

 • Ønsker du barnehageplass?

  Vi har ledige plasser fra 1. august. Husk å søke før 1. mars!

 • Aketur

  Idag gikk turen til Politiparken. Siden 3-åringene var på aketur, bestemte resten av oss for å dra til Politiparken hvor bakkene er blitt til is slik at barna kan skli ned bakkene på rumpa.Her trengs ingen akebrett, for her suste de nedover bakkene i full fart. Alle barna hadde det supermorsomt, og flere runder opp og ned de bratte bakkene ble det, både for voksne og barn. ❄️

 • Samefolkets dag :)

  Rammeplanen for barnehager sier at «Barnehagen skal synliggjøre samisk kultur og bidra til at barna kan utvikle respekt og fellesskapsfølelse for det samiske mangfoldet.»

  I dag har vi kost oss ute på utelekeplassen med forskjellige aktiviteter relatert til samefolkets dag. Vi hadde satt opp Lavvo med bål, hvor det var eventyr og sang, vi hadde «fallskjerm», og barna fikk male på snø. Etter å ha kost oss masse med aktiviteter en stund, var det grilling av pølser og samisk tynnbrød som kalles for «Gahkku» under den varme lavvoen.

 • Brannvernuke

  Brannvernuke
  Uke 38 har vi brannvernuke som tema i barnehagen. Alle barna får kjennskap til rutiner dersom det oppstår brann i barnehagen. Vi skal ha ha brannøvelse, barna ser på bilder av brann, brannbiler, branntepper og brannslukkere. Vi snakker om nummeret til brannstasjonen. Barna er blir kjent med hvilke rømningsveier vi har i barnehagen.

 • Velkommen til foreldremøte 12.10.2021

  Vi inviterer foreldre/foresatte til foreldremøte (Tusenfryd, Armkroken, 3- 4 åringene på Sjøstjerne, Hestehoven og Regnbuen) tirsdag 12. oktober.

  Tid: 18.00-20.00

  Sted: Avdelingsvis

 • Velkommen til årets første foreldremøte for førskoleforeldre.

  Velkommen til årets første foreldremøte for førskoleforeldre.


  Tirsdag 21. september kl 15.45-16.45

 • Velkommen til nytt barnehageår i Gamlebyen barnehage

  Hei!

  Jeg håper dere foresatte og barna har hatt en fin og opplevelsesrik sommerferie og ønsker alle de nye barna med familie spesielt velkommen, samtidig som jeg gleder meg veldig til å møte alle dere kjente igjen.

  Felles for alle barna i perioden fremover er at det er en ny tilvenningsperiode med nye barnegrupper og nye voksne en skal bli kjent og trygg sammen med. Fokuset vil være relasjoner, og trygghet for barna, foresatte og personalet.

 • God sommer

  Vi takker for et kjempeflott barnehageår sammen med alle barna, og et godt samarbeid med dere foresatte!

 • Fotballcup 2021

  Endelig var dagen for fotballcup. Det var mange spente og ivrige barn var samlet for lek og moro med ball. Alle som hadde lyst, fikk lov å spille og resten stod på sidelinja og heiet. God innsats på begge steder.

  Det var en flott dag for små og store :)

 • 17. mai forberedelser

  Nå nærmer vi oss 17. mai med stormskritt. Vi starter forberedelsene til 17. mai med å fortelle barna helt kort hvorfor vi feirer dagen. Vi har også hatt formingsaktiviteter knytta oppimot nasjonaldagen med særlig fokus på det norske flagget og dets farger. Det var kjempe gøy å leke med rødt, hvitt og blått. 🇳🇴🇳🇴🇳🇴

 • Rusken 2021

  Torsdag 6 .mai hadde hele barnehagen gjennomført Rusken aksjon. Små og store har kostet, spylt, raket og ryddet utelekeplassen. Utrolig bra innsats og alle er med å gjøre det fint rundt oss.
  Gamlebyens slagord: Plukk opp, Sorter, resirkuler 🌎🌟🌎🌟🌎🌟

  Så nå kan 17.mai og sommeren komme :)

 • Vi deltar på den nasjonale markeringen for nedstengning 12. mars

  Vi har markert denne dagen med forskjellige aktiviteter og samtaler med barna om covid-19.

  En dag som handler om masse omsorg og det å bry seg om hverandre ❤❤❤

 • Rødt nivå

  Oslo Byråd har vedtatt rødt nivå i barnehager fra og med onsdag 10. mars til og med siste helgen i mars.

  Åpningstidene blir beklageligvis redusert. Barnehagen åpner kl 8.30 og stenger 15.00.

 • I januar og februar hadde vi kultur og tradisjoner som prosjekt.

  I løpet av prosjektet har barna klippet og limt bilder og flagg, hatt formingsaktiviteter med forskjellig materiell, og bakt brød og småkaker fra de forskjellige kulturene representert på avdelingene.

  Vi avslutter prosjektet med en tradisjonsfest med underholdning, og masse god tradisjonell mat.

 • Trenger du barnehageplass?


 • Felles aketur for 4 åringene

  I dag var det 4-åringenes tur til å dra på felles aketur. Her fikk de ake, drikke kakao og boltre seg fritt i snøen. Barna akte ned, gikk opp igjen og sånn holdt de på i om lag en time før vi gikk tilbake til barnehagen.

 • Reinsdyrflokk

  Samene driver med reindrift og vi har derfor brukt mye tid å snakke om hva reinsdyrene blir brukt til. Vi har brukt natur - og gjenbruksmaterialer til å lage deler av vår egen reinsdyrflokk.

 • Samisk uke

  Denne uken jobber alle avdelingene med samisk kultur. Vi skal kose oss med forskjellige aktiviteter knyttet til samene. Barna har vært med på å sette frem konkreter fra samisk kultur. I forming har barna klippet og limt bilder og i samlingsstund hører de på samisk musikk og joik.
  De har lært å telle til 5 på samisk og kommer til å fortsette å ta i bruk tellingen videre i året.
  Alt dette har de gjort i forkant av samefolkets dag 6. februar.
  Lihkku beivviin!

 • Informasjon om åpningstid

  Styret i Urtehagen barnehager har vedtatt å redusere åpningstiden i Gamlebyen barnehagen til 08:30 – 15:00 i perioden 25.01.21- 29.01.2021

 • Pepperkakebaking

  I dag var det pepperkakebaking i barnehagen. Barna fikk medvirke og ta del i kjevling og utstikking av mange pepperkake former. Det var fristende å smake litt på deigen men det smakte best når deigen var stekt.

 • Khorter på utelekeplassen

  I utetiden i dag hadde Sjøstjerne avdeling kohort på grøntområdet. Barna lekte mange ulike leker i ulike grupper på tvers-av alder. Under de store grantrær ble det laget mye sunnere matretter med brokkoli og herlige kaker som var fantastisk dekorert.

 • Khorter på utelekeplassen

  Utetiden foregår i kohorter. Det vil si at vi er ute avdelingsvis, og barna leker kun med barna på sin avdeling.
  I dag tok Regnbuen avdeling bruk fallskjerm, og barna syntes det var utrolig gøy✨

 • FN dag

  I uke 43 har vi snakket om Barnekonvensjon og barns rettigheter i forbindelse med FN dagen 24. Oktober. Vi har sett på bilder og snakket om innholdet i Barnekonvensjon.
  Barna lagde en plakat der de fikk lage håndavtrykk rundt en globus. Dette representer alle barn og deres rettigheter verden over.

 • Foreldremøte for små barnsavdeling og 3 -4 åringer.

  VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE
  Vi inviterer foreldre/foresatte til foreldremøte tirsdag 07. oktober.
  Tid: 18.00-19.00
  Sted: Avdelingsvis

 • Felles sykkeltur for 4 åringene i Gamlebyen barnehage

  Hvert år har vi felles sykkeltur for 4-åringer. Barna syklet fra barnehagen til ruinparken, regnet stoppet ikke denne livlige og aktive gjengen.

 • Foreldremøte for førskolebarna 24.09.2020 kl:15.45-16.45

  Velkommen til årets første foreldremøte for førskoleforeldre.

 • Førskolebarna dekorerte sine t-skjorter

  I dag dekorerte førskolebarn t-skjorter de skal ha på seg hver gang vi har felles førskole. Dette skaper fellesskap og en følelse av tilhørighet til en gruppe.

 • Rommet som 3. pedagog

  Vi har arbeidet med og er i en prosess med å tilrettelegge miljøet på avdelingen etter Reggio Emilias filosofi "rommet som 3. Pedagog". Vi er i en prosess der vi tilrettelegger for pedagogisk arbeid og aktiviteter. Rommet er ment til å skulle inspirere barna til kreativitet, lek og læring. Lille rommet blir med tema under vann etter inspirasjon etter navnet på avdelingen Sjøstjerne. Rommet vil i hovedtrekk bli brukt til samlingsstund, hviling men har også en krok for bøker og utkledningsklær.

 • Førskole i Gamlebyen barnehage

 • Sommerferie

 • Ute i nærmiljøet

  Barna har vært mye ute, både på utelekeplassen og på tur i nærområdet de siste ukene. De har utforsket, klatret, løpt, lekt, plukket blåbær og markjordbær og kost seg.

 • Bingo

  Barna var på tur i Ekebergskogen. Dagen før turen lagde de "Bingo" med forskjellige insekter og blomster.
  Målet var å finne alle bildene på Bingo arket, og få mest mulig kryss.
  Det ble masse gode samtaler og refleksjoner mellom barna, og det var utrolig gøy å se hvor flinke barna var til å samarbeide.

 • Vi markerte Verdens miljødag

  Vi har hatt fokus på kildesortering hele uka og har innarbeidet gode rutiner på hvordan vi sorterer søppel i Gamlebyen.


 • Det er gøy å bruken TRESLAG appen.

  Barna hadde en utrolig fin tur til Ekeberg skogen i dag. De var i små grupper og øvde seg på den nye appen TRESLAG! Det var gøy å lære nye ting og barna var utrolig dyktige med å bruke appen. Noen av barna har også prøvd seg på å ta en test på hva de forskjellige treartene het.. Det var gøy å se at de tok det så fort inn!

 • Redusert åpningstid

  Styret i Urtehagen barnehager har vedtatt å redusere åpningstiden i Gamlebyen barnehagen til 08:00 – 15:30 i perioden 25.05.20 – 05.06.20.

 • 17. mai i Gamlebyen barnehage

  I år markerte vi 17.mai litt annerledes. I stedet for en stor felles markering, har vi hatt flere markeringer i mindre grupper. Både små og store koste seg.

 • Redusert åpninstid

  Styret i Urtehagen barnehager har vedtatt å redusere åpningstiden i Gamlebyen barnehagen til 08:30 – 15:00 i perioden 18.05.20 – 22.05.20.

 • 17. mai forbredelser

  Nå nærmer vi oss 17. mai med stormskritt. Vi startet forberedelsene til 17. mai med å fortelle barna helt kort hvorfor vi feirer dagen. Vi har også hatt formingsaktiviteter knytta opp mot nasjonaldagen med særlig fokus på det norske flagget og dets farger.
  Det var kjempe gøy å leke med rødt, hvitt og blått.

 • Redusert åpningstid

  Styret i Urtehagen barnehager har vedtatt å redusere åpningstiden i Gamlebyen barnehagen til 08:30 – 15:00 i perioden 11.05.20 – 15.05.20.

 • Tur til Losæter

  I dag har vi plukket grønnsaker og urter i grønnsakshagen på Losæter. Barna har fått plukke, smake og lært navn på forskjellige grønnsaker og planter.
  Losæter er en kulturinstitusjon uten vegger i en av Bjørvikas sju allmenninger. Losæter er en moderne park med spiselige planter og pulserende liv.

 • Redusert åpningstid

  Styret i Urtehagen barnehager har vedtatt å redusere åpningstiden i Gamlebyen barnehagen til 08:30 – 15:00 i perioden 27.04.20 – 08.05.20. Vedtaket kan bli forlenget ved behov.

 • Kreativitet og fantasi

  Når fantasien får utfolde seg :)

 • Bilder fra barnas "hjemme-lekser"

  Nå mens barnehagen er stengt får barna oppgaver og aktiviteter de kan gjøre hjemme. Her er noen bilder av hvordan barna har løst oppgavene.

 • Ingen barn i barnehagen 🙁. Men personalet jobber likevel.

  Det er rart å jobbe uten barna i barnehagen, og vi savner dem.

 • Forebygging av smitte i Gamlebyen barnehage

 • Nye lekeapparater på lekeplassen!

  Endelig er de nye lekeapparatene på plass!

 • Samisk uke

  Vi innledet "Kultur og tradisjoner"-prosjektet med Samisk uke, på grunn av samenes nasjonaldag 6/2.

 • Gøy med snø!

  De dagene det har vært litt snø på lekeplassen har barna kost seg masse med aking og lek i snøen!

 • Realfagdag på utelekeplassen

  Vi hadde felles realfagdag med alle avdelingene på utelekeplassen.

 • Foreldremøte 26.09.2019

 • Velkommen til nytt barnehageår i Gamlebyen barnehage

 • God sommer

 • 17.mai markering i Gamlebyen barnehage

 • 17. mai forbredelser

 • Rusken-uka

  Vi var en av 1000 barnehager som var så heldige å bli invitert til å delta i Rusken-uka.

 • Nedtellingskalender til ramadan

 • Kultur og tradisjoner prosjekt

  I februar og mars hadde vi kultur og tradisjoner som prosjekt.

 • Verdensdagen for Down syndrom.

 • Felles sparkesykkel tur

 • Svømming for førskolebarna

 • Skøyteuke 2019

 • Samisk uke

  LIHKKU BEIVVIIN !

 • Barne-stafett med realfag

  Vi hadde barne-stafett med tema realfag for hele barnehagen. Hver avdeling hadde planlagt en aktivitet.

 • FN MARKERING I BARNEHAGEN

 • De utrolige årene (DUÅ)

  Alle personalet i Gamlebyen barnehage deltar på et program som heter De Utrolige Årene (DUÅ). Programmet fokuserer på relasjonene og den gode samhandlingen barn imellom, - og mellom barn og voksne.

 • Foreldremøte 03.10.2018

  Velkommen til foreldremøte

 • Barn i sal

  I dag var vi på OsloMet for å delta i aktivitet med barnehagelærer studentene. De hadde på forkant laget didaktiskplan for grovmotoriske aktiviteter som balansere, klatre, hinke, kaste ball i ulike gjenstander osv. Gjennom denne turen har førskolebarna skapt felles opplevelser, noe som kan skape dialog på vei til og fra universitetet. Dette var en spennende dag for barna.

 • Brannvernuke

  Uke 38 har vi brannvernuke som tema i barnehagen. Alle barna har fått kjennskap til rutiner dersom det oppstår brann i barnehagen. Vi har hatt brannøvelse, barna har sett på bilder av brann, brannbiler, branntepper og brannslukkere. Vi snakket om nummeret til brannstasjonen. Barna er blitt kjent med hvilke rømningsveier vi har i barnehagen.

 • Sproff-gruppe

  Vi er en av de utvalgte barnehagene som får delta i Sproff-prosjektet. Hver av storebarnsavdelingene har 4 førskolebarn i Sproff-gruppa. De har Sproff 3 ganger i uka, med forskjellige språklige aktiviteter, spill og lek.

 • Barnehageåret 2018-2019 • Førskoleavslutning

  Som avslutning for alle førskolebarna var vi med på barnas plante-dag i Ruinparken. Barna koste seg med graving, planting og smaking på urter. De var veldig engasjerte og ivrige. Etterpå koste vi oss med en god og kald is!

 • 17. mai markering i Gamlebyen barnehage

 • Såpeboblefest!

  I dag hadde vi såpeboblefest på utelekeplassen. Barna koste seg med store og små bobler, og noen klarte å blåse kjempemange bobler. Det var like gøy å sprekke boblene, så mange barn løp rundt på jakt etter bobler å sprekke også. Veldig gøy for både barn og voksne!

 • Rusken 2018

 • Barnehjemmet i Burao

 • Futballcup 2018

 • Kultur og tradisjoner prosjekt

  Vi har jobbet med kultur og tradisjoner-prosjektet i to måneder. Barna har vært engasjerte og ivrige til å dele kunnskap og få ny kunnskap. Det har vært noen veldig lærerike uker!

 • VERDENSDAGEN FOR DOWNS SYNDROM

 • Ledige plasser fra 1. august!

  Vi har ledige plasser fra 1. august. Husk å søke før 1. mars!!

 • Samisk uke!

  Den første uka i prosjektet Kultur og tradisjoner hadde vi samisk uke, i forbindelse med samenes nasjonaldag.

 • ANIMASJONSFILM SOM ER LAGET AV FØRSKOLEBARNA

 • Skøyteuke

  Førskolebarna hadde skøyte-uke, der de dro til Valle Hovin for å gå på skøyter. Det var litt vanskelig til å begynne med, men barna lærte fort å stå på skøytene, og etterhvert også gå rundt på skøytebanen uten hjelp. Det var veldig gøy!!

 • Førskolebarna lager blåbærsyltetøy

 • Småbarnsavdelingene på tur til Losæter hage

  Småbarnsavdelingene gikk sammen til Losæter hage for å plukke grønnsaker.

 • Førskolebarna på tur

  Alle førskolebarna i barnehagen gikk på tur til Botanisk hage.

 • Realfagdag

  Gøy med realfagdag på utelekeplassen i barnehagen!

 • Mattetroll på felles førskole

  Førskolebarna laget mattetroll.

 • FORELDREMØTE 10.10.2017

 • VELKOMMEN TIL BARNEHAGEÅRET 2017-2018

 • 17. MAI MARKERING I GAMLEBYEN BARNEHAGE

 • FOTBALLCUP 2017

 • FOTBALLCUP I GAMLEBYEN BARNEHAGE

 • STAFETT I GAMLEBYEN BARNEHAGE

 • REALFAG I BARNEHAGEN

 • REALFAG

 • SKØYTETUR

  Førskolebarna var på skøytetur på Valle Hovin.

 • FORELDREMØTE

  FORELDREMØTE 18.10.2016

 • EID UL ADHA

 • SOMMERFEST 2016

 • FOTBALLCUP 2016

  FOTBALL PÅ EKEBERGSLETTA.

 • FORELDREMØTE

  Informasjonsmøte

 • SOMMERFEST

  TORSDAG 2.JUNI KL.15.30-17.00

 • GOD 17.MAI :)

 • RUSKEN 2016

 • FORELDREMØTE

 • Skøytetur

 • Felles samlingsstund

  Personalet dramatiserte "Skinnvotten" for barna i en felles samlingsstund.

 • Ny hjemmeside

  Vi ønsker dere alle velkommen til vår nye hjemmeside.